Raons per contactar amb nosaltres

 • Per evitar incendis

  Extreure el sutge i netejar les xemeneies i llars de foc evita l'acumulació de dipòsits de combustible que poden inflamar-se i propagar l'incendi a tot l’habitatge.
 • Per evitar intoxicacions

  En un conducte d'extracció de fums massa brut o obstruït pel sutge els gasos de combustió no poden evacuar-se correctament i suposen un perill per a la salut si s’inhalen. El monòxid de carboni, un gas incolor i inodor, que resulta d'un procés de combustió incomplet, pot convertir-se en un perill, si no es mantenen les instal·lacions en bones condiciones i netes de sutge.
 • Per seguretat

  Si es produeix un incendi en una casa per culpa de l’ acumulació de sutge en el tub de la xemeneia, la companyia d'assegurances de la llar no es farà responsable dels desperfectes.
 • Per eficàcia

  Per millorar el tiratge de les llars de foc i estufes i optimitzar la combustió cal tenir els conductes nets de sutge.
 • Per estalviar

  Un conducte brut de sutge perjudica el bon funcionament d'una instal·lació, en disminueix la vida útil i provoca un consum de combustible innecessari. Una sortida de fums de caldera, poc o mal escurada, té una pèrdua de rendiment d'entre el 7% i el 8% per cada mil·límetre de dipòsit de sutge, sulfats o vitrificats a la xemeneia.
 • Per normativa

  En la majoria de països de la Unió Europea ja tenen una normativa per la qual estan obligats a fer un manteniment i neteja anuals del sutge de les xemeneies de sortida de fums de les calefaccions.

ESCURA-XEMENEIES A GIRONA

Ofereix un servei de neteja integral, eficaç, professional, ràpid i net per mantenir sense sutge la xemeneia, caldera i estufa amb garantia de bon funcionament i rendiment.

COM ES FA

Mitjançant uns raspalls d’acer, PVC o cabota metàl·lica (depenent del tipus de sutge a escurar) enganxats a una sèrie de tubs de poliuretà connectats a un sistema de rotació a la dreta i a l’esquerra i amb una petita vibració mecànica, es va arrencant el sutge, que baixa esmicolat i trossejat, i passa directament a recollir-se amb un sistema de potentíssima aspiració. Aquest mètode permet oferir un servei excel·lent i de qualitat, sense embrutar res.

L’EMPRESA DISPOSA DE

1. Pla de prevenció de riscos laborals.
2. Assegurances de responsabilitat civil.
3. Fulls de sumeix.
4. Protecció de dades.
5. Càmeres de vídeo infraroig per fer inspeccions.